×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
interior

Levy

Erilaiset opasteet, kyltit ja mainostaulut toteutetaan useimmiten levytulosteina. Levytulosteita voidaan valmistaa joko suoratulostamalla kuva tai teksti suoraan materiaaliin tai pohjustamalla laminoitu tarra levyn pintaan. Molemmissa tavoissa on omat hyvät puolensa ja toteutustapa valitaan kuhunkin kohteeseen sen mukaan kummalla saavutetaan parempi lopputulos. 

Suosituimmat materiaalit:

  • DILITE (Molemmin puolin alumiinipintainen levy, sisus polyeteeniä. Paksuudet 2 ja 3 mm)
    Dilite on alumiinipintojen ja kerrosrakenteen ansiosta hyvin säänkestävä, jäykkä ja pinnaltaan sileä. Säilyy siistinä myös vaativissa kohteissa pitkäaikaisessa käytössä. Erittäin hyvä yleislevy sisä- ja ulkokäyttöön. Käyttökohteita pitkäaikaiset kyltit, opasteet, myymäläsomisteet ja mainostaulut.
  • FOREX (Kova umpi PCV-levy. Paksuudet 3 ja 5 mm)
    Kovapintainen ja läpi levyn samaa materiaalia oleva PVC-levy (ei erillistä pinnoitetta ja sisusta). Vaahto-PVC soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön, sillä tiivis vaahtorakenne ei ime kosteutta. Käyttökohteita kyltit, myymäläsomisteet ja mainostaulut.
  • WISCOM (Kovapintainen ja pehmeäsisuksinen levy. Paksuudet 5 ja 10 mm)
    Kerrosrakenteinen, kevyt ja kovapintainen mainoslevy pehmeällä polystyreenisisuksella. Wiscomissa on hyvät jäykkyysominaisuudet johtuen kerrosrakenteesta ja samalla levy on kevyt. Suositellaan mieluummin sisäkäyttöön, mutta voidaan käyttää myös ulkona lyhyessä ja keskipitkässä käytössä. Käyttökohteita kyltit, myymäläsomisteet ja mainostaulut.

Tilaa tuotteita tai kysy lisätietoja »

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×
instagram facebook linkedin youtube