×

Huomio

Sivustoa ei ole optimoitu vanhentuneelle selaimellesi.

Explorer Päivitä Internet Explorer selaimesi uusimpaan versioon tästä.

Tai kokeile näitä ilmaisia selaimia:

Chrome Google Chrome

Firefox Mozilla Firefox

Courageous
printing

Yritys


Tuomme viestisi esille

GrandPartner on suurten kuvapintojen valmistukseen erikoistunut yritys. Kun sinulla on viesti, meillä on keinot sen esille tuomiseen. Tunnemme sekä graafisen suunnittelun että tuotannon mahdollisuudet ja osaamme näin valita parhaiten toimivimmat mallit sekä materiaalit tarpeeseesi.


Luomme näkyvyyttä

Tuotantomme tulokset luovat näkyvyyttä isoina pintoina kauppakeskuksissa, ravintoloissa, myymälöissä, toimitiloissa, tapahtumissa, messuilla sekä katukuvassa. Teemme töitä, jotta sinun asiasi näkyy ympäristössään.


Luomme tunnelmaa

Intohimomme on luoda ratkaisuja, joilla vaikutetaan tunnelmaan. Sisustukselliset ratkaisut uniikkeja tapetteja, valokuvaseiniä, tauluja ja kankaita hyödyntäen muuttavat valkoisen tyhjän tilan upeaksi myymäläksi, ravintolaksi tai toimitilaksi. 


Olemme ratkaisuhaluisin kumppanisi

Meille on luontaista ajatella kokonaisvaltaisesti. Miten yksittäinen ratkaisu toimii ympäristössäsi tai kuinka lukuisista osista rakentuu sinulle toimiva kokonaisuus. Välitämme siitä, että saat sekä hyvännäköisen että kannattavan ja toimivan ratkaisun.

Olemme ratkaisuhaluisin kumppanisi ravintolan ja myymälän ilmeen rakentamisessa, kauppakeskuksen mainonnassa, tapahtuman näkyvyydessä sekä tilan tunnelman muuttamisessa.

Olemme käytettävissäsi. 

Ota yhteyttä »

Jätä soittopyyntö

×

Tilaa uutiskirje

* vaaditut kentät
×